Пошуковий запит: (<.>A=Очколяс О$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. |
Очколяс О. Вершкове масло з покращеним мiнеральним складом [Електронний ресурс] / О. Очколяс, Т. Лебська, Л. Тищенко // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 4. - С. 15-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_4_7
|
2. |
Ломова Н. М. Вплив терміну зберігання на якісні показники консервованого стерилізованого масла [Електронний ресурс] / Н. М. Ломова, О. М. Очколяс // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 89-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(4)__18
|
3. |
Очколяс О. Біологічна цінність вершкового масла, збагаченого водоростями [Електронний ресурс] / О. Очколяс // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 6. - С. 45-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_6_13
|
4. |
Очколяс О. Споживні властивості вершкового масла із морськими водоростями [Електронний ресурс] / О. Очколяс, Л. Тищенко, Т. Лебська // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 149–158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_18 Обгрунтовано доцільність створення нових видів масла вершкового із використанням наповнювачів із морських водоростей. Установлено, що додавання ламінарії, фукусу, спіруліни та цистозіри до рецептури масла вершкового сприяє підвищенню його харчової цінності завдяки покращанню макро- та мікроелементного складу, а саме - збагаченню йодом і селеном.
|
5. |
Лебська Т. Профіль флейвору вершкового масла з морськими водоростями [Електронний ресурс] / Т. Лебська, О. Очколяс // Товари і ринки. - 2016. - № 2. - С. 109–116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_2_15 Наведено результати сенсорного аналізу вершкового масла з морськими водоростями методом профілю флейвору. Показано доцільність його застосування для оцінки загального враження вершкового масла з наповнювачами. Запропоновано використання 10 дескрипторів профільного аналізу.
|
6. |
Очколяс О. Стан і перспективи розвитку ринку вершкового масла в Україні [Електронний ресурс] / О. Очколяс, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 4. - С. 3-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_4_3
|
7. |
Прасол І. Ю. Сенсорний аналіз рибних січених напівфабрикатів методом профілю флейвору [Електронний ресурс] / І. Ю. Прасол, Н. В. Голембовська, Н. М. Слободянюк, О. М. Очколяс // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_19
|
8. |
Голембовська Н. Виготовлення дієтичних варених ковбас з додаванням біологічно-активної добавки насіння чіа [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, Б. Леонова, Е. Старкова, О. Очколяс // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 6. - С. 33-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_6_10
|
9. |
Слободянюк Н. М. Удосконалення технології рибних пудингів для дитячого харчування [Електронний ресурс] / Н. М. Слободянюк, А. А. Менчинська, А. О. Іванюта, О. М. Очколяс // Animal science and food technology. - 2020. - Т. 11, № 3. - С. 62-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2020_11_3_8
|
10. |
Іванюта А. О. Вплив біохімічних властивостей сировини на зміну якості малосоленої рибної продукції [Електронний ресурс] / А. О. Іванюта, А. А. Менчинська, О. М. Очколяс, Ч. Цуй, Н. А. Нестеренко, Т. А. Манолі // Animal science and food technology. - 2021. - Т. 12, № 2. - С. 33-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2021_12_2_6
|