Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (5)Реферативна база даних (5)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Очколяс О$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.

Очколяс О. 
Вершкове масло з покращеним мiнеральним складом [Електронний ресурс] / О. Очколяс, Т. Лебська, Л. Тищенко // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 4. - С. 15-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2014_4_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 650.041 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Ломова Н. М. 
Вплив терміну зберігання на якісні показники консервованого стерилізованого масла [Електронний ресурс] / Н. М. Ломова, О. М. Очколяс // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 89-94. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(4)__18
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.678 Mb    Зміст випуску     Цитування
3.

Очколяс О. 
Біологічна цінність вершкового масла, збагаченого водоростями [Електронний ресурс] / О. Очколяс // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 6. - С. 45-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2015_6_13
Попередній перегляд:   Завантажити - 303.243 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Очколяс О. 
Споживні властивості вершкового масла із морськими водоростями [Електронний ресурс] / О. Очколяс, Л. Тищенко, Т. Лебська // Товари і ринки. - 2016. - № 1. - С. 149–158. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_1_18
Обгрунтовано доцільність створення нових видів масла вершкового із використанням наповнювачів із морських водоростей. Установлено, що додавання ламінарії, фукусу, спіруліни та цистозіри до рецептури масла вершкового сприяє підвищенню його харчової цінності завдяки покращанню макро- та мікроелементного складу, а саме - збагаченню йодом і селеном.
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.308 Mb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Лебська Т. 
Профіль флейвору вершкового масла з морськими водоростями [Електронний ресурс] / Т. Лебська, О. Очколяс // Товари і ринки. - 2016. - № 2. - С. 109–116. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2016_2_15
Наведено результати сенсорного аналізу вершкового масла з морськими водоростями методом профілю флейвору. Показано доцільність його застосування для оцінки загального враження вершкового масла з наповнювачами. Запропоновано використання 10 дескрипторів профільного аналізу.
Попередній перегляд:   Завантажити - 519.521 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
6.

Очколяс О. 
Стан і перспективи розвитку ринку вершкового масла в Україні [Електронний ресурс] / О. Очколяс, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2016. - № 4. - С. 3-7. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2016_4_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 391.266 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Прасол І. Ю. 
Сенсорний аналіз рибних січених напівфабрикатів методом профілю флейвору [Електронний ресурс] / І. Ю. Прасол, Н. В. Голембовська, Н. М. Слободянюк, О. М. Очколяс // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія : Харчові технології. - 2017. - Т. 19, № 80. - С. 83-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2017_19_80_19
Попередній перегляд:   Завантажити - 303.834 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Голембовська Н. 
Виготовлення дієтичних варених ковбас з додаванням біологічно-активної добавки насіння чіа [Електронний ресурс] / Н. Голембовська, Б. Леонова, Е. Старкова, О. Очколяс // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 6. - С. 33-35. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Piapk_2017_6_10
Попередній перегляд:   Завантажити - 324.961 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Слободянюк Н. М. 
Удосконалення технології рибних пудингів для дитячого харчування [Електронний ресурс] / Н. М. Слободянюк, А. А. Менчинська, А. О. Іванюта, О. М. Очколяс // Animal science and food technology. - 2020. - Т. 11, № 3. - С. 62-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2020_11_3_8
Попередній перегляд:   Завантажити - 677.944 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Іванюта А. О. 
Вплив біохімічних властивостей сировини на зміну якості малосоленої рибної продукції [Електронний ресурс] / А. О. Іванюта, А. А. Менчинська, О. М. Очколяс, Ч. Цуй, Н. А. Нестеренко, Т. А. Манолі // Animal science and food technology. - 2021. - Т. 12, № 2. - С. 33-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/anscft_2021_12_2_6
Попередній перегляд:   Завантажити - 550.849 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського